Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε «σπίτι» του, στην Παρτίζαν Βελιγραδίου προκειμένου να κλείσει τη μεγάλη προπονητική καριέρα του. Ο «Ζοτς» υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες τον τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να επιστρέφει στην πρώτη του προπονητική αγάπη, ύστερα από 28 ολόκληρα χρόνια. 

«Επέστρεψε!» Με αυτή τη λέξη η Παρτίζαν ανακοίνωσε την πρόσληψη του «Ζοτς» και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ο πολυνίκης προπονητής στην Ευρώπη, ο άνθρωπος που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τα ασπρόμαυρα το 1992, ο άνθρωπος που κέρδισε τα πάντα στην καριέρα του μέχρι σήμερα, είναι ξανά ο προπονητής της Παρτίζαν» ανέφερε η ανακοίνωση της Παρτίζαν και συνέχιζε:

«Ναι, είναι αλήθεια. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια τριών χρόνων: 'Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι λέξεις δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν τη σημασία της επιστροφής του στην Παρτίζαν. Θα μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου. Έχουμε μια μεγάλη δουλειά μπροστά μας» ανέφερε ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς.

https://twitter.com/PartizanBC/status/1408443694471127042?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA