Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Βασίλη Σπανούλη ότι αποσύρεται από το μπάσκετ, η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, του αφιέρωσε ένα τρυφερό κείμενο, τονίζοντάς του πόσο περήφανη νιώθει για όσα έχει καταφέρει ο άνδρας της εώς σήμερα.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, που έχει αποκτήσει έξι παιδιά με τον θρύλο του μπάσκετ, δημοσίευσε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με μία φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη όπου και συνεχάρη τον σύζυγό της για το κεφάλαιο, που έκλεισε στην ζωή του.

Συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου έγραψε στο Instagram:

«Οσα τα αστερια του ουρανου τοσες λεξεις θελω να γραψω

Μα ειναι φτωχες αυτες μπροστα στο μεγαλειο της καρδιας σου

Οσα και αν καταφερες ποτε δεν ξεχασες ποιος εισαι

γι αυτο ο Θεος ανταπεδωσε

να φτασεις εκει που εισαι..

ηρθε η ημερα τελικα να πεις

το μεγαλο αντιο……..

Συγγνωμη αλλα μετα απο αυτο η συγκινηση ,η περηφανια,οι αναμνησεις,οι δυσκολες αλλα και οι χαρουμενες στιγμες δεν με αφηνουν να σκεφτω καμια ομοιοκαταληξια .. Απο εμενα, τον Θαναση ,τον Βασιλη,τον Δημητρη,την Αιμιλια,την Αναστασια και την Αλεξανδρα ενα μεγαλο ευχαριστω για ολες τις στιγμες που μας προσφερες και για αυτες που θα ερθουν στο καινουριο κεφαλαιο της ζωης μας!! Σ´αγαπαμε πολυ!!»

https://www.instagram.com/p/CQl98deF4ZN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA