Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε την... άμυνα της ζωής του και στην πιο κρίσιμη φάση του τέταρτου τελικού του NBA νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλό του κι έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Ελληνας άσος, με 75 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι για τη λήξη του αγώνα και με το σκορ υπέρ των «Ελαφιών» στο 101-99 κι έχοντας μάλιστα πλάτη τον Εϊτον, σηκώθηκε από το... πουθενά με τα τεράστια χέρια του κι έριξε μια μεγαλοπρεπή τάπα στον αντίπαλό του, που ακόμα... ψάχνει να δει από πού του ήρθε!

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιέγραψε τη φάση που ουσιαστικά έκρινε το ματς, λέγοντας: «Πίστεψα ότι θα με καρφώσει! Ήταν ένα hustle play, έπρεπε να κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Είδα την φάση, είδα τον Κρις Πολ, πήδηξα κάθετα ελπίζοντας να βρεθώ εκεί τη σωστή στιγμή. Είχα ένα καλό μπλοκ, ένα εξαιρετικό hustle play. Όταν είδα το ένα χέρι του Έιτον, ήξερα ότι ήταν μακριά για λέι-απ. Το ένιωσα να έρχεται, ήξερα ότι έπρεπε να πηδήξω στη στεφάνη και να καλύψω τη γωνία του. Πήγα αργά. Αν ήμουν στην αντίθετη πλευρά, θα ήταν κάρφωμα. Θα μπορούσε να σπρώξει τη μπάλα και να χρεωθώ με goaltending».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA