Μενού
  • Α-
  • Α+

Viral έχουν γίνει βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο από μία νεαρή Κινέζα, η οποία -όχι αδίκως- είναι γνωστή ως ο θηλυκός «Γιάο Μινγκ» και κάνει θραύση στους αγώνες μπάσκετ. Τη λένε Ζανγκ Ζιγού, κατάγεται από την επαρχία Σαντόνγκ στην Κίνα, είναι μόλις 14 ετών και… 2,26 μέτρα ύψος! Ε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει ευρέως γνωστή στην ασιατική χώρα με τα βίντεο που δείχνουν τα... κατορθώματά της να έχουν γίνει viral στο Διαδίκτυο.

Η νεαρή Κινέζα παίζει μπάσκετ σε μία τοπική ομάδα και στον τελευταίο αγώνα της «έσπασε τα κοντέρ» καθώς πέτυχε 42 πόντους, μάζεψε 25 ριμπάουντ και έκανε 6 κοψίματα στον -νικηφόρο- τελικό ενός τουρνουά στην επαρχία Χουμπέι. Ολοι όσοι την παρακολουθούν κατευθείαν άρχισαν να τη συγκρίνουν με τον Κινέζο θρύλο του μπάσκετ Γιάο Μινγκ, τον πιο δημοφιλή παίκτη του αθλήματος στη χώρα που έκανε λαμπρή καριέρα για πολλά χρόνια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Οι γονείς της ήταν αμφότεροι επαγγελματίες παίκτες του μπάσκετ, ενώ η μητέρα της, η Γου Γινγκ έφτασε μέχρι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Βέβαια, η μητέρα της δεν ξεπέρασε ποτέ τα 1,98 μέτρα κι ο πατέρας της είναι στα 2,13 μέτρα.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CRXcZnPtZPs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA