Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη μητέρα του έτρεξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την συγκλονιστική του εμφάνιση και την κατάκτηση του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς. Αμέσως μετά έσπευσε να αγκαλιάσει την σύντροφό του, Μαράια, και στη συνέχεια μέσω FaceTime ζητούσε από τον αδελφό του Θανάση να πάει στο Fiserv Forum για να πανηγυρίσουν μαζί την επιτυχία της ομάδας τους!

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικά και τα πλάνα που τον «συνέλαβαν» να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα, λίγο μετά το τέλος του έκτου τελικού.

Ο «Giannis» στον κρισιμότερο αγώνα της καριέρας του είχε 50 πόντους (15/22 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 17/19 βολές), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 μπλοκ σε 42 λεπτά συμμετοχής. Έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει τουλάχιστον 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 μπλοκ σε αγώνα των τελικών. Επιπλέον σημείωσε 20 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο, κάτι που έχει καταφέρει σε τελικούς μόνο ο Μάικλ Τζόρνταν το 1993.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA