Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στο Fiserv Forum, σε μια βραδιά που οι πρωταθλητές του NBA δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ, οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Νετς με 127-104 στην πρεμιέρα του ΝΒΑ. Τα... ελάφια δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα να επαναλάβουν ότι είχαν κάνει πέρυσι, τότε που είχαν αποκλείσει την παρέα του Κέβιν Ντουράντ στους ημιτελικούς Ανατολής.

Για τους νικητές ο εντυπωσιακός Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 32 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Μίντλετον είχε 20 με 9 ριμπάουντ, ο Κόνατον πρόσθεσε 20 και ο Νουόρα συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στην postseason, μετρώντας 15. Ο Θανάσης είχε 6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 κλέψιμο. Στον αντίποδα ο Ντουράντ είχε 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Χάρντεν είχε 20 με 8 ριμπάουντ, ενώ ο Μιλς ήταν άχαστος στα τρίποντα με 7/7 και 21 πόντους.. Στο ματς πέρασε και ο Καλαϊτζάκης στο 47', με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να κάνει επίτηδες φάουλ για να περάσει ο συμπαίκτης του στο παρκέ και να κάνει ντεμπούτο.

Μοναδικό κακό νέο το ότι Xόλιντεϊ τραυματίστηκε στη φτέρνα στο πρώτο ημίχρονο και δεν πάτησε καθόλου παρκέ στο δεύτερο μέρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA