Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μπρούκλιν Νετς και ο Κέβιν Ντουράντ όσο και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να χαλάσουν το... πάρτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μιλγουόκι Μπακς στην πρεμιέρα ης νέας σεζόν στο NBA και στη βραδιά που παρέλαβαν τα δακτυλίδια των πρωταθλητών.

Διαβάστε ακόμη: Αντετοκούνμπο: Ο Γιάννης και οι συμπαίκτες του φόρεσαν τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών

Πέρα από αυτό όμως η συγκεκριμένη βραδιά είχε έναν ακόμη λόγο για να τη θυμόμαστε. Για πρώτη φορά τρεις Έλληνες παίκτες έπαιξαν για την ίδια ομάδα σε αγώνα ΝΒΑ. Πέρα από τον Γιάννη αλλά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ντεμπούτο στον «μαγικό κόσμο» έκανε και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης!

Μπήκε στο παρκέ για τα τελευταία 1'16'' του αγώνα -εκεί βρισκόταν ο Θανάσης, με τον Γιάννη στον πάγκο- και συστήθηκε κι αυτός στον πλανήτη ΝΒΑ. Ο  22χρονος διεθνής φόργουορντ πρόλαβε να μαζέψει δύο ριμπάουντ και να αστοχήσει σε δύο σουτ.

Θυμίζουμε πως μετά από την αποχώρηση του Κώστα Αντετοκούνμπο για την Ευρώπη και τη Γαλλία αλλά και με τον Κώστα Κουφό να ψάχνει αλλά να μην μπορεί να επιστρέψει στο πρωτάθλημα, η τριάδα των Μπακς αποτελούν τους μόνους Έλληνες παίκτες στη λίγκα. Συν βέβαια τον Αλεξέι Ποκουσέφκσι των Θάντερ που μπορεί να μην είναι Έλληνας, αλλά ανδρώθηκε μπασκετικά στη χώρα μας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA