Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο Θωμάς Κατσαούνης δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, νικημένος από τον καρκίνο. Ο 20χρονος «γίγαντας», ο οποίος έβλεπε τον κόσμο από το ύψος των 2,20μ. άφησε την τελευταία του πνοή, σήμερα, Κυριακή (28/11), βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Θωμάς Κατσαούνης ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τα Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον Μαντουλίδη, τον Ηρακλή τον Αίαντα Ευόσμου και τη Δόξα Λευκάδας. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως, όντας στα 2 μέτρα και 20 εκατοστά, ήταν ο ψηλότερος εν ενεργεία καλαθοσφαιριστής στη χώρα μας. Μάλιστα είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων του NCAA και της Α1, καθώς το άνοιγμα των χεριών του ξεπερνούσε τα 225 εκατοστά.

Το συγκινητικό αντίο του Γιάννη Γιαννούλη

Ο Γιάννης Γιαννούλης είχε αναλάβει την ατομική βελτίωση του Θωμά Κατσαούνη, με τον παλαίμαχο σέντερ να αναρτά στα social media ένα συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του νεαρού.

«Μπορεί να ήσουν τεράστιος, αλλά ήσουν ΚΑΛΟ παιδί, είχες σεβασμό και ταπεινότητα. Ο Θεός μας σε πήρε κοντά του γιατί σίγουρα δεν ήθελε να βλέπει έναν ΓΙΓΑΝΤΑ να υποφέρει. Καλό ταξίδι στον παράδεισο, λεβέντη μου, Θωμά μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Γιαννούλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA