Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ένας ακόμα... διάσημος ασθενής του κορονοϊού αφού λίγες ώρες πριν τον αγώνα των Λέικερς με τους Κινγκς βρέθηκε θετικός στην Covid. Ο ΛεΜπρον, όπως αποκάλυψε το δίκτυο TMZ, είναι πλήρως εμβολιασμένος, δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρια τέστ προκειμένου να είναι όλοι σίγουροι.https://twitter.com/TMZ_Sports/status/1465853908748849160?ref_src=twsrc^tfw

Η ομάδα του ναύλωσε τζετ  για να μπορέσει να επιστρέψει με ασφάλεια πίσω στο Λος Άντζελες, όπου θα παραμείνει σε (τουλάχιστον) δεκαήμερη καραντίνα, αφού σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στο NBA αυτό είναι το απαιτούμενο διάστημα ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να βρεθεί αρνητικός σε δυο διαδοχικά PCR τεστ μέσα σε ένα 24ωρο.

Θεωρητικά αυτό σημαίνει πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα χάσει αρκετά από τα επόμενα παιχνίδια των Λέικερς αφού θα πρέπει να μείνει μακριά από τις εγκαταστάσεις της ομάδας του και τους συμπαίκτες του και να μην πραγματοποιήσει καμία σωματική άσκηση στο διάστημα της καραντίνας!

«Αρχικά, ήμουν σκεπτικός για το ζήτημα του εμβολιασμού. Στη συνέχεια, ωστόσο, έκανα την έρευνά μου και ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω όχι μόνο για εμένα αλλά και για την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και του φίλους μου. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση και εμβολιάστηκα», είχε δηλώσει ο «Βασιλιάς» μερικές ημέρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA