Μενού
  • Α-
  • Α+

Έπειτα από οκτώ σερί νίκες οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στο Τορόντο με 97-93 από τους Ράπτορς, δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους. Ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Το πρόβλημα κοντά στο καλάθι ήταν ακόμη μεγαλύτερο για τα «Ελάφια» καθώς πέρα από τον «Greek Freak» δεν αγωνίστηκε ούτε ο τραυματίας Μπρουκ Λόπεζ που εν τέλει θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλά και ο νεοαποκτηθέντας ΝτεΜάρκους Κάζινς που αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί σε back2back αναμετρήσεις.

Οι Κρις Μίντλεντον και Τζου Χόλιντει ηγήθηκαν επιθετικά με 22 και 26 πόντους αντίστοιχα, όμως οι Καναδοί με τον Φρεντ Φαν Βλιτ να έχει 29 πόντους και τον Πασκάλ Σιάκαμ 20, πήραν τη νίκη. Για 11' βρέθηκε στο παρκέ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (0/1 σουτ, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ) ενώ δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

https://twitter.com/Bucks/status/1466611398155382785?ref_src=twsrc^tfw

Οι Μιλγουόκι Μπακς πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 14-9 και είναι ουσιατσικά δύο νίκες πίσω από τους πρωτοπόρους Μπρούκλιν Νετς τη στιγμή που Ράπτορς (πρωταθλητές το 2019) ανέβηκαν στο 10-13.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA