Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ένα ημίχρονο, οι Μιλγουόκι Μπακς αλλού πατούσαν κι αλλού βρίσκονταν, όμως στο δεύτερο, βγήκε... άλλη ομάδα και με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πήραν σπουδαία νίκη επί των Σέλτικς με 117-113.

Ο Greek Freak που ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς, λόγω και της πολυήμερης αποχής του από τα παρκέ λόγω κορονοϊού, πήρε μπρος στο δεύτερο ημίχρονο. Συνολικά είχε 36 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα για να επιστρέψει η ομάδα του από το -19 του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι Μπακς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 13 πόντους πεντέμισι λεπτά πριν από το τέλος! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μπακς ήταν πίσω στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόλις 30 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους προβάδισμα στο σκορ ύστερα από το κρίσιμο τρίποντο του Ουέσλι Μάθιους για το 114-113. Στα 22'' πριν από το τέλος ο Τζέιλεν Μπράουν αστόχησε, ο Μίντλετον ευστόχησε σ' ένα ζευγάρι βολών στα 17'' για το 116-113 ενώ στη συνέχεια ο Γιάννης θύμισε την... τάπα στον Έιτον πάνω στον Ουίλιαμς και ουσιαστικά «υπέγραψε» τη νίκη των Μπακς.

Οι Κρις Μίντλετον (17π., 7ασ.) και Τζρου Χόλιντεϊ (17π., 5ριμπ., 3ασ., 3κλ.) συμπλήρωσαν ιδανικά τον Αντετοκούνμπο, ενώ σημαντικές βοήθειες πρόσφερε και ο Μπόμπι Πόρτις (16π., 10ριμπ., 4ασ.)

Για λογαριασμό των Σέλτικς, οι Τέιτουμ και Μπράουν είχαν από 25 πόντους, ενώ πολύ καλή ήταν συνολικά και η παρουσία των Πρίτσαρντ (16π., 4/8τρ.), Σμαρτ (19π., 7ασ.) και Ουίλιαμς (11π., 14ριμπ.)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA