Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά τον Ολυμπιακό, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τους «ερυθόλευκους» μετράνε συνολικά 8 κρούσματα με αποτέλεσμα το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, την Τετάρτη (29/12) να αναβληθεί κάτι το οποίο ενδεχομένως να συμβεί και με αυτό στο Κάουνας (07/01). Τα αποτελέσματα των σημερινών εξετάσεων έδειξαν πως υπάρχουν ακόμη 3 νέα μέλη της ομάδας (όλοι παίκτες) τα οποία βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Ο Ολυμπιακός πλέον μετρά 8 κρούσματα εκ των οποίων τα εφτά είναι παίκτες. Η ομάδα δεν έχει πλέον οκτώ διαθέσιμους παίκτες όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο της Euroleague και ως εκ τούτου δεν μπορεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.https://twitter.com/olympiacosbc/status/1475836282165211145?ref_src=twsrc^tfw

Το πρωτόκολλο της Euroleague υποχρεώνει όλους τους παίκτες που νόσησαν να απέχουν από αγώνες (και όχι από προπονήσεις αν έχουν δύο αρνητικά τεστ) για 14 μέρες. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα αναβληθεί και η αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (07/01) αφού η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και αναμένεται να βρεθούν κι άλλοι παίκτες θετικοί τις επόμενες μέρες.

H ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σήμερα (28/12) βρέθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19. Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται μέχρι στιγμής στα οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ). Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέους ελέγχους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA