Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο φως δόθηκε από το ΝΒΑ η πρώτη ενημέρωση της λίγκας για την ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη για το All Star Game, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στην τρίτη θέση στις ψήφους. Ο Ελληνας σούπερ σταρ και πρωταθλητής του ΝΒΑ βρίσκεται μόνο πίσω από τον Στεφ Κάρι και τον Κέβιν Ντουράντ, οι οποίοι είναι στην πρώτη και δεύτερη θέση, αντίστοιχα.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς έχει συγκεντρώσει 2.145.835 ψήφους, με τον δεύτερο «KD» να έχει 2.360.435. Οσο για τον πρωτοπόρο Στεφ Κάρι μετράει 2.584.623 ψήφους. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Λεμπρόν Τζέιμς με 2.018.725 και ο περσινός MVP του πρωταθλήματος, Νίκολα Γιόκιτς με 1.649.809.

Από εκεί και πέρα, ο Ντεμάρ ΝτεΡόζαν έχει 1.487.598 και είναι πρώτος γκαρντ στην Ανατολική Περιφέρεια, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εντός των επιλογών είναι ο Κλέι Τόμπσον, που έχει να αγωνιστεί δύο χρόνια, αλλά και ο Κάιρι Ιρβινγκ, που έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς, αυτό κόντρα στην Ιντιάνα, λόγω της άρνησής του να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA