Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι, πλέον, ολοφάνερο πως ο Γιάνης Αντετοκούνμπο εκτός από μεγάλη αδυναμία στα ρεκόρ εντός του παρκέ, έχει μεγάλη αδυναμία και στα... καμμένα ανέκδοτα. Ο MVP του NBA μετά την αναμέτρηση με τους Γκρίζλις στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου είχε επιχειρήσει να κάνει τους δημοσιογράφους να γελάσουν στη συνέντευξη Τύπου, ρωτώντας τους «που πάνε οι αγελάδες όταν βγαίνουν έξω», με την απάντηση να είναι«go to the mooooovies», «τραβώντας» χαρακτηριστικά το «όμικρον», που παραπέμπει στο μούγκρισμα που κάνουν τα συμπαθή τετράποδα.https://twitter.com/Giannis_An34/status/1484042914724470784?ref_src=twsrc^tfw

Ο ίδιος παραδέχθηκε (γελώντας βέβαια) πως ήταν ένα κακό αστείο, ωστόσο, μετά τη νίκη επί των Γουίζαρντς και το 29ο triple-double της καριέρας του που τον έφερε πάνω από τον θρυλικό Μάικλ Τζορνταν στη σχετική λίστα, το έκανε ξανά. «Θύμα» του αυτή τη φορά ο αδερφός του Θανάσης.

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1489400304437284865?ref_src=twsrc^tfw

Ο Greek Freaκ αφού ζήτησε πρώτα μια... κουβέρτα προκειμένου να τον σκεπάσει από το «κρύο» ανέκδοτο τον ρώτησε «ποιο είναι το δυσκολότερο κομμάτι, όταν ξεκινάς να μαθαίνεις ποδήλατο»; Ο Θανάσης προσπάθησε να αποφύγει την απάντηση και γελώντας προκαταβολικά του απάντησε πως δεν ξέρει.«Το πεζοδρόμιο» του απάντησε ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς με τα δυο αδέρφια να ξεσπούν σε γέλια!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA