Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απόδοσή του ήταν καταλυτική για μία ακόμα φορά κι απέδειξε ότι αποτελεί το βαρόμετρο των Μπακς. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επέστρεψε σε αγωνιστική δράση και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιβλητική νίκη του Μιλγουόκι επί των Μπους με 126-98. Ο Greek Freak, στην εύκολη νίκη των Μπακς απέναντι στους Μπουλς σημείωσε 25 πόντους (1/2 τριπ., 8/10 διπ., 6/9 βολές), 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ, 9 λάθη σε 29:44), «βροντοφωνάζοντας» ότι επέστρεψε, μετά από απουσία ενός αγώνα (η ήττα στη Μινεσότα), λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ κάλυψε το κενό της απουσίας του Κρις Μίντλετον (πρόβλημα στον αριστερό καρπό του), σημειώνοντας 27 πόντους (2/5 τριπ., 10/12 διπ., 1/2 βολές), μαζί με 7 ασίστ, σε 31:46 και ο Πατ Κόνατον πρόσθεσε άλλους 14 πόντους. Επιπλέον, ο Μπρουκ Λόπεζ (10π., 6 ριμπ., σε 23:54) βρέθηκε στην αρχική πεντάδα των πρωταθλητών, έχοντας έρθει από τον πάγκο στα τρία προηγούμενα ματς, όπου αγωνίστηκε.

Οι Μπακς έκαναν... σκούπα στα ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στους Μπουλς (4-0).

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA