Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη (19/5) το πολυαναμενόμενο Final Four του Βελιγραδίου, με όλα τα βλέμματα της μπασκετικής Ευρώπης να είναι στραμμένα στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Ολυμπιακός και Εφές διασταυρώνουν τα ξίφη τους για να εξασφαλίσουν μία θέση στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου, με τον νικητή να τίθεται αντιμέτωπος με όποιον επικρατήσει από το έτερο ζευγάρι του Final Four της Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ρεάλ (22:00).

Δείτε Live την εξέλιξη του μεγάλου ημιτελικού σε συνεργασία με το Gazzetta.gr

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο μεγάλο ραντεβού για πρώτη φορά από το 2017 με μοναδικό στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης, εκεί που βρέθηκε τελευταία φορά το 2013 στο Λονδίνο. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές στη φετινή σεζόν, στην κανονική περίοδο, με τις νίκες να είναι μοιρασμένες.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της σεζόν η Εφές επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη με 88-69 ενώ στην αναμέτρηση στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 87-85, με buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα. Η αναμέτρηση στη Stark Arena του Βελιγραδίου αρχίζει στις 19:00 και στην Ελλάδα θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Δείτε ΕΔΩ όσα συμβαίνουν πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος του μεγάλου ημιτελικού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA