Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τις αναμετρήσεις Αρης - Παναθηναϊκός και Λάρισα - Κολοσσός συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου, τα playoffs της Basket League. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Λάρισα που έκανε το break στο πρώτο παιχνίδι στη Ρόδο, αναζητούν τη νίκη που θα τους φέρει στα ημιτελικά αλλά και αντίπαλους για μία θέση στους τελικούς της Α1.

Διαβάστε ακόμη: Basket League: Ο Προμηθέας νίκησε (95-82) την ΑΕΚ και πήρε προβάδισμα για τα ημιτελικά

Αν η ομάδα της Θεσσαλίας καταφέρει να πάρει την πρόκριση  θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τετράδα του  πρωταθλήματος ενώ παράλληλα θα «κλειδώσει» κι ένα από τα απευθείας εισιτήρια για τους ομίλους του Basketball Champions League. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται το μοναδικό γήπεδο που έχασε -εκτός έδρας- φέτος, το Αλεξάνδρειο.

Στα άλλα ζευγάρια, ο Προμηθέας το βράδυ της Δευτέρας «έσπασε» την έδρα της ΑΕΚ και πλέον αναζητά μία ακόμη νίκη για να προκριθεί, ενώ αύριο Τετάρτη, αρχίζει η σειρά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA