Μενού
  • Α-
  • Α+

Λύγισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο Ντάλας με τους Μάβερικς, ο Στιβ Κερ αναφερόμενος στο μακελειό στο Τέξας, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από εκεί που γινόταν ο αγώνας για τους τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ. Ο προπονητής των Γουόριορς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του σχολιάζοντας τη νέα τραγωδία σε σχολείο των ΗΠΑ που στοίχισε τη ζωή σε 19 μαθητές ηλικίας ως και 11 ετών αλλά και δύο εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στο Τέξας: Βίντεο με τον δράστη - Γονείς έφτασαν ένοπλοι στο σχολείο

«Πότε θα κάνουμε κάτι; Έχω κουραστεί να έρχομαι εδώ και να δίνω συλλυπητήρια στις κατεστραμμένες οικογένειες» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της ομάδας του λέγοντας πως οι ερωτήσεις για μπάσκετ δεν έχουν σημασία και συνέχισε με τρεμάμεμηνη φωνή πως: «Έχω κουραστεί να υπάρχει ενός λεπτού σιγής. Αρκετά! Υπάρχουν 50 γερουσιαστές αυτή τη στιγμή που αρνούνται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για οπλοκατοχή, το οποίο βρίσκεται εκεί για δύο χρόνια. Και υπάρχει λόγος που δεν θα το ψηφίσουν: Για να διατηρήσουν την εξουσία».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Τα όπλα δεν πρέπει να είναι τόσο εύκολα προσβάσιμα. Μοιάζει να είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις όπλο από γάλα για μωρά αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι απίστευτο σε αυτή τη χώρα που ζούμε», είπε από την πλευρά του ο παίκτης των Γουόριορς Ντέιμιον Λι στους δημοσιογράφους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA