Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού και της Λάρισας στα ημιτελικά, τα playoffs της Basket League συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη, 25 Μαΐου, με τη δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ αλλά και την έναρξη της σειράς Ολυμπιακός - Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμη: Basket League: Εύκολα στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός - Ιστορική πρόκριση για Λάρισα

Στην Πάτρα, ο Προμηθέας μετά τη νίκη του στα Ανω Λιόσια πριν από δύο ημέρες, θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά της Λίγκας. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς αν χάσει αποκλείεται, ενώ αν καταφέρει και νικήσει στο «Τόφαλος» τότε θα οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι στο γήπεδό της.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από την παρουσία του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, υποδεχόμενος στο ΣΕΦ το Περιστέρι του Μίλαν Τόμιτς. Σημειώνεται πως οι νικητές των αγώνων Ολυμπιακός-Περιστέρι και ΑΕΚ-Προμηθέας θα συναντηθούν στους ημιτελικούς, με το άλλο ζευγάρι να είναι το Παναθηναϊκός-Λάρισα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA