Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γύρω του διαδικτύου κάνουν οι σκηνές από τους τελικούς στο λιθουανικό πρωτάθλημα μπάσκετ με τον προπονητή της Λιετκαμπέλις, Νέναντ Τσάνακ, να αποχωρεί με επεισοδιακό τρόπο από το γήπεδο μετά από την αποβολή του. Ο Κροάτης που ως παίκτης είχε περάσει με επιτυχία και από την Ελλάδα για λογαριασμό του Μακεδονικού, τα βάζει τόσο με τον αντίπαλο προπονητή όσο και με τον ιδιοκτήτη της Βίλνιους, με την κατάσταση να είναι έτοιμη να ξεφύγει συνολικά.

Διαβάστε ακόμη: Ξανά στο «πλευρό» του Κώστα ο Greek Freak με όλα τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στο Αστρομπάλ

Ο 46χρονος προπονητής ενώ αποβάλλεται φανερά εκνευρισμένος, την ώρα που αποχωρεί σπρώχνει τον αντίπαλο προπονητή και κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια. Εκείνη τη στιγμή όμως από πάνω τους, στις εξέδρας, εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης της Ρίτας που κινείται απειλητικά προς τα πάνω του με τους δύο άνδρες να αρπάζονται. Εν τέλει παρεμβαίνουν οι άνδρες της ασφάλειας για να τον απομακρύνουν, όμως η ένταση προς στιγμή μεταφέρεται στο παρκέ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Για την... ιστορία, η Ρίτας επικράτησε με 85-63 και έκανε το 2-1 στη σειρά παίρνοντας προβάδισμα για τον τίτλο του πρωταθλητή στη Λιθουανία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA