Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Fantasia, όπου τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League μετά από έξι χρόνια με «σκούπα» επί του Παναθηναϊκού (93-74 στο τρίτο ματς), που έκλεισε τη χρονιά με ένα νταμπλ για πρώτη φορά από το 1997.

Οι παίκτες έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές χαλάρωσης, έπειτα από μία απαιτητική χρονιά, που έκλεισε με δύο τίτλους και παρουσία στο Final 4 της Euroleague. 

Εκ των πρωταγωνιστών στο γλέντι που στήθηκε ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος σήκωσε τον τελευταίο του τίτλο με τους «ερυθρόλεκους», τραγουδώντας τη «Θάλασσα του Πειραιά» (σ.σ. Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρωνικό σου), ενώ κεφάτος ήταν κι ο Κώστας Σλούκας.

Μάλιστα, ο διεθνής γκαρντ πήρε το μικρόφωνο από τον Νίκο Οικονομόπουλο και τραγούδησε το «Από Έρωτα», συνοδευόμενος από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Επιπλέον, το παρών στο νυχτερινό κέντρο έδωσε κι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον τρίτο τελικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA