Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ένας μετά τον άλλο, οι «ερυθρόλευκοι» πρώην και νυν εύχονται τα καλύτερα στο Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει τη σπουδαία καριέρα του για να πάρει πλέον θέση στην κερκίδα απ' όπου δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί τον Ολυμπιακό, όπως έκανε και πριν ξεκινήσει την πορεία του. Ο Βασίλης Σπανούλης, που κρέμασε τα παπούτσια του πέρυσι τέτοιο καιρό, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γιώργο Πρίντεζη για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ αποθέωσε και τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του νταμπλ.

«Φιλαράκι μου ό,τι κ να πω ή να γράψω για σένα είναι πολύ λίγο να εκφράσει αυτό που νιώθω για σένα σαν φίλο πρώτα και σαν συμπαίχτη μετά! Οι στιγμές που περάσαμε μαζί, οι ατελείωτες συζητήσεις μας, οι χαρές κ οι στενοχώριες που περάσαμε δημιούργησαν μια σχέση ζωής και είμαι περήφανος γι' αυτό!!!

Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησες!! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την πανέμορφη οικογένειά σου!» ανέφερε στο ποστάρισμά του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ce8daX_qiOq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο θρύλος του «Θρύλου» δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Πολλά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του νταμπλ!! Τα καλύτερα έρχονται! Μόνο περηφάνια για την ομάδα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπανούλης.

https://www.instagram.com/p/Ce8f-2BK-NV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA