Μενού
  • Α-
  • Α+

O 19χρονος φόργουορντ/σέντερ, Πάολο Μπανκέρο είναι το Νούμερο 1 του φετινού NBA Draft καθώς οι Ορλάντο Μάτζικ προσπέρασαν τελικά τον Τζαμπάρι Σμιθ, και επέλεξαν τον απόφοιτο του Ντιουκ. Δεύτερη επιλογή στη διαδικασία, από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο Τσετ Χόλμγκρεν -επίσης φόργουορντ/σέντερ- από το κολέγιο του Γκονζάγκα.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελαμψε και στο Χόλιγουντ στην πρεμιέρα της ταινίας «Rise: The History of Antetokounmpo»

Ο Τζαμπάρι Σμιθ, που φερόταν ως το φαβορί για το #1, εν τέλει αποτέλεσε την επιλογή των Χιούστον Ρόκετς, στο νούμερο 3 και μένει να φανεί αν τελικά έκαναν την «κλοπή» του φετινού NBA Draft, καθώς ο απόφοιτος του Ομπερν θεωρείται ο πιο ταλαντούχος αθλητής που συμμετείχε φέτος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ευρωπαίους, η φετινή συμμετοχή τους ήταν μικρή, με κορυφαία επιλογή, τον Γάλλο φόργουορντ Ουσμάν Τζενγκ τον οποίο και διάλεξαν οι Νιου Γιορκ Νικς στο νούμερο 11.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA