Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εποχή του Πάμπλο Λάσο στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, με απόφαση της ομάδας! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να θέσουν τον επί μια δεκαετία και πλέον προπονητή τους, εκτός ομάδας, δίνοντας τα ηνία στον Τσους Ματέο. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα στην Ισπανία για το μέλλον του Λάσο στην ομάδα, ενώ υπήρξε ακόμη και το σενάριο να μείνει οικιοθελώς -και να συνεχίσει να πληρώνεται από την ομάδα- εκτός πάγκων για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Γκάλης: Η συγκίνηση του θρύλου του μπάσκετ όταν βλέπει την κόρη του πρωταθλήτρια Ευρώπης

Οι σχέσεις του Λάσο, που προέρχεται από την περιπέτεια με την υγεία του πριν από έναν μήνα, με τους ανθρώπους της Ρεάλ, δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοφιλέστατο Μέσο της Μαδρίτης, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί «βόμβα» και μπορεί να προκαλέσει κραδασμούς στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο Βάσκος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία το 2011 και χάρισε στη Ρεάλ 11 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην Ευρωλίγκα το 2015 και το 2018. Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Τσους Ματέο, αναβαθμίστηκε στα φετινά πλέι οφ της ACB μετά από το πρόβλημα στην καρδιά και τη νοσηλεία του. Ο Λάσο δήλωνε αρκετά δυνατός για να ηγηθεί της ομάδας την επόμενη σεζόν, αν και οι ιατρικές αναφορές τον συμβούλευαν να μην συνεχίσει.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA