Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ηλίας Καντζούρης που προέρχεται από μία δύο επιτυχημένα χρόνια στη Ρόδο και τον Κολοσσό είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ αντικαθιστώντας τον Κούρο Σεγκούρα. Ο έμπειρος προπονητής ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στην Ενωση καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί άλλες δύο φορές στο τεχνικό επιτελείο.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακός: Απέκτησε τον Τζόελ Μπολομπόι από την ΤΣΣΚΑ

«Αποτελεί ύψιστη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον Πρόεδρο, κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, και τον Γενικό Διευθυντή, κύριο Γιώργο Χήνα. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας, που θα τιμήσει το έμβλημα, τα χρώματα και την παράδοση του πολύ μεγάλου αυτού Σωματείου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο...» σχολίασε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει μεταjύ άλλων πως: «Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Ηλία Καντζούρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο Ηλίας Καντζούρης αναλαμβάνει για πρώτη φορά ως head coach τα ηνία της «Βασίλισσας», αλλά για τρίτη φορά θα φορέσει το κοστούμι ή τη φόρμα προπονητή της, αφού υπήρξε μέλος του τεχνικού επιτελείου της σε δύο περιόδους (2007-2008 & 2018-2019). Ως συνεργάτης του Λούκα Μπάνκι συνέβαλε στην κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου 2019, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο «της ζωής μας».

Ο Ηλίας Καντζούρης είναι Ομοσπονδιακός τεχνικός (και) της Εθνικής Εφήβων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA