Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι οι πρώτες και σίγουρα ούτε οι τελευταίες, είναι όμως, ξεχωριστές, καθώς η Κιμ Μέσταγκ και η Τζόρτζια Σοτάνα μετά από 8 χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν στη Φλάνδρα του Βελγίου! Οι δυο τους ενώθηκαν πριν από λίγες ημέρες με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή με πολλούς καλεσμένους και ένα πάρτι που ακολούθησε που χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές!

Διαβάστε ακόμη: Βρετανία: Η «επιχείρηση» που... σώζει γάμους από διαζύγια περνάει από το κρεβάτι μιας χήρας

Η 34χρονη Ιταλίδα και η 32χρονη Βελγίδα είναι ομόφυλο ζευγάρι εδώ και περίπου 8 χρόνια και είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Ιταλία αλλά αποφάσισαν πως ήθελαν να ζήσουν και την τελετή εκτός δημαρχείου. Έτσι φόρεσαν και οι δύο τους νυφικά και ενώθηκαν μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Η Σοτάνα είναι σπουδαίο όνομα του μπάσκετ στην Ιταλία με 140 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας της ενώ η Μέσταγκ ήταν μέλος των Washington Mystics που κατέκτησαν τον τίτλο στο WNBA το 2019 και έχει και 2 χάλκινα μετάλλια με το Βέλγιο στο Ευρωμπάσκετ. Οι δυο τους έπαιξαν μαζί μπάσκετ στην ιταλική PF Schio.

https://www.instagram.com/p/CgWXRUMIBqu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CggnC8SIiFB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Ce8VWP_IXbI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA