Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι ειρωνικές αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό της εθνικής Νιγηρίας στο Twitter αναφορικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη χώρα μας, σήμερα φαίνεται πως ο διαχειριστής... άλλαξε καθώς ανέκρουσε πρύμναν. Συγκεκριμένα, μετά τα ειρωνικά ποσταρίσματα άνευ λόγου και αιτίας, σήμερα στον λογαριασμό της Εθνικής Νιγηρίας φρόντισαν να ανασκευάσουν ανεβάζοντας ακόμη ένα χιουμοριστικό βίντεο γράφοντας στη λεζάντα: «Θυμηθείτε ότι το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ό,τι έχει κάνει για το παιχνίδι».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τώρα οι απόψεις διίστανται για την αίσθηση του χιούμορ που έχουν στον συγκεκριμένο λογαριασμό αλλά αποτελεί γεγονός πως μετά την ανάρτηση του Ελληνα σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ανέβασε φωτογραφία με τα αδέλφια του φορώντας τη φανέλα της Εθνικής μας συνοδεύοντας τη με τη φράση «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί», ο εν λόγω λογαριασμός στο Twitter... «ξέφυγε». Αλλά ας θυμηθούμε τα απαράδεκτα αυτά ποσταρίσματα που κυριολεκτικά έγιναν χωρίς κανένα λόγο!

Το πρώτο ποστάρισμα, ήταν η παράθεση του τιτιβίσματος του Γιάννη παρέα με τα αδέρφια του στο οποίο είχε γράψει «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί», εννοώντας προφανώς τη συμμετοχή στην Εθνική. Η απάντηση των Νιγηριανών ήταν με ένα… ειρωνικό meme. Συγκεκριμένα, ανέβασαν μια φωτογραφία με ένα παιδάκι να κοιτά με απορία και στη συνέχεια έβαλαν τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την Ελλάδα και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ακολούθησε άλλο ένα άνευ λόγου και αιτίας ποστάρισμα από την εθνική Νιγηρίας, ποστάροντας τη νίκη της ομάδας τους κόντρα στην Ελλάδα στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων το 2012. «Τυχαία βρήκαμε κάποια στιγμιότυπα», έγραψαν στον λογαριασμό τους.

Προφανώς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ασχολήθηκε με όλα αυτά, ούτε και τα αδέρφια του παρά τις… φιλότιμες προσπάθειες της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας. Μάλιστα, έκαναν και νέο ειρωνικό ποστάρισμα: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πολλοί Ολυμπιονίκες θα επιστρέψουν. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις», έγραψε η εθνική της Νιγηρίας στο Twitter και το συνόδευσε με το παρακάτω βίντεο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA