Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη στο χώρο του μπάσκετ, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο γνωστός μάνατζερ στο χώρο του μπάσκετ Γιώργος Δημητρόπουλος νικημένος από τον καρκίνο. Ο γνωστός μάνατζερ είχε ιδρύσει ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία εκπροσώπησης παικτών της Ευρώπης. ενώ συνέδεσε το όνομα του με την μετάβαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA. Παράλληλα, εκπροσωπούσε και άλλους αστέρες μεγάλου βεληνεκούς, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος συνεργαζόταν εκείνη την περίοδο με τον Αλεξ Σαράτση, το 2012 είχε λάβει ένα μέιλ από έναν μάνατζερ από το Ισραήλ. Ο Γιαρόν Αρμπελ, που εδρεύει στο Τελ Αβίβ και εργάζεται για τους Νιου Ορλεανς Χόρνετς, μόλις είχε δει κάποια βίντεο στο Youtube για τον Αντετοκούνμπο και έστειλε το μέιλ στον Δημητρόπουλο, για έναν 17χρονο, τότε, με μακριά χέρια, που έπαιζε πλέι μέικερ. Τον ρώτησε αν τον γνωρίζει κανείς και η απάντηση του Δημητρόπουλου ήταν σαφής: «όχι». Μόλις εντοπίστηκε το ταλέντο του, οι Πάνου και Σαράτσης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA