Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα τω επίσημων αναμετρήσεων για τη νέα Εθνική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έφτασε. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σερβία και το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023. Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι γίνεται απόψε (25/8) στις 21:00 όπου η ελληνική ομάδα φιλοξενείται στο Βελιγράδι από τη Σερβία.

Ενα παιχνίδι με παγκόσμιο ενδιαφέρον καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι οι πολυτιμότεροι παίκτες του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια, καθώς απέναντι στον MVP του 2022 και του 2021 Νίκολα Γιόκιτς θα βρεθεί ο κάτοχος του βραβείου το 2019 και το 2020, Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Η αναμέτρηση θα κάνει τζάμπολ στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA