Μενού
  • Α-
  • Α+

Την 12αδα της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Eurobasket 2022 ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Μέσα σε αυτή βρίσκεται ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και οι Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Σλούκας. Αντίθετα, εκτός συνέχειας έμειναν ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, οι οποίοι παρά το ότι ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στην Εθνική ομάδα, ήθελαν να κάνουν προπόνηση και να βοηθήσουν όσο μπορούν ως την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε ακόμη: Eurobasket 2022: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης - Τα παιχνίδια που θα μεταδώσει η ΕΡΤ

Η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά έπρεπε να ληφθεί. Ετσι, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης κατέληξε σήμερα και αφού πήρε όλα τα δεδομένα από το ιατρικό επιτελείο στους 12 που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση.

Οι 12 που θα συνεχίσουν είναι οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ομάδα δίνει τον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση αύριο (2/9) στις 18.00 απέναντι στην Κροατία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA