Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποδαρικό με αντίπαλο την ταλαντούχα Κροατία κάνει στο Eurobasket 2022 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με την Εθνική Ελλάδας να θέλει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα σε μία διοργάνωση στην οποία στοχεύει ξεκάθαρα σε ένα μετάλλιο. Η ηγετική φιγούρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ και η... παναστρατιά των Ελλήνων διεθνών, αλλά και η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο έχουν δημιουργήσει τις προσδοκίες, πως αν μη τι άλλο η Εθνική θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική ως το φινάλε στο πιο «λαμπερό» Eurobasket από άποψη ονομάτων.

Στον αντίποδα, η Κροατία έχει στον πάγκο της τον γνωστό μας από την πολυετή παρουσία του στη χώρα μας, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς. Ο «Μούλα» έχει στα χέρια του ένα γεμάτο και επίσης ιδιαίτερα φιλόδοξο ρόστερ, με τους Μπόγιαν ΜπογκντάνοβιτςΜάριο Χεζόνια, Ντάριο ΣάριτςΙβιτσα Ζούμπατς και Κρούνοσλαβ Σίμον να ηγούνται της προσπάθειας έχοντας στο πλευρό τους και τον νατουραλιζέ γκαρντ της Αλμπα, Τζαλίν Σμιθ.

Δείτε Live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του Ελλάδα-Κροατία από το Gazzetta

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA