Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Εθνική Ελλάδας ξεπέρασε τους σκοπέλους της Κροατίας και της Ιταλίας και πλέον καλείται στα εναπομείναντα παιχνίδια του Γ' Ομίλου του Eurobasket 2022, να επιβεβαιώσει πως είναι η καλύτερη ομάδα κόντρα σε συγκροτήματα που στα χαρτιά είναι αρκετά υποδεέστερα. Ετσι, μετά τη χθεσινή ημέρα ξεκούρασης, η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει στο Μιλάνο τη Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό να «κλειδώσει» την πρώτη θέση.

Η Εθνική καλείται να δείξει και στο παρκέ την ανωτερότητα της και να μην αφήσει περιθώρια στους Βρετανούς, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν γνωρίσει μόνο ήττες, με το ματς της Δευτέρας (5/9), όπως και αυτά με την Ουκρανία και την Εσθονία να αποτελούν μία καλή ευκαιρία για να «χτίσει» η «γαλανόλευκη» μομέντουμ ενόψει των νοκ άουτ αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός 12άδας έμεινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για λόγους συντήρησης.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση κόντρα στην Ιταλία, αναμένεται να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, ώστε σταδιακά να μπει σε φουλ ρυθμούς. Από την πλευρά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήρε μέρος στην προαιρετική προπόνηση της Κυριακής (4/9), δείχνοντας ότι σταδιακά αφήνει πίσω τον τραυματισμό του, αν και παραμένει άγνωστο αν τελικά θα αγωνιστεί σε κάποιο από τα ματς που απομένουν στον Γ’ όμιλο (ίσως στο τελευταίο κόντρα στην Εσθονία).

Δείτε Live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα από το Gazzetta

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA