Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κροατία δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση των Εσθονών, αλλά τελικά το κατάφερε επικρατώντας στο τέλος με 73-70. Οι Κροάτες δεν έπαιξαν καλό μπάσκετ, ωστόσο «σφράγισαν» την πρόκριση και μένει να μάθουν την ακριβή κατάταξη που θα πάρουν στον Γ' Ομιλο του Eurobasket 2022, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας, που αποτελεί και το ατράνταχτο φαβορί για την πρώτη θέση. Η Εσθονία αντιθέτως παρά το ωραίο μπάσκετ που έχει παρουσιάσει, αποκλείστηκε και δεν θα ταξιδέψει στο Βερολίνο.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, αύριο, Τρίτη (6/9), η Εσθονία αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία στις 14:15, ενώ η Κροατία δίνει «μάχη» με την «οικοδέσποινα» Ιταλία, αγώνας που θα κρίνει κατά πολύ τη θέση τους στον Γ' Ομιλο και τον αντίπαλό τους στον νοκ άουτ χιαστί αγώνα της φάσης των «16» στο Βερολίνο. 

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 33-29, 53-48, 73-70

ΚΡΟΑΤΙΑ (Νταμίρ Μουλαομέροβιτς): Χεζόνια 5 (1), Μάτκοβιτς 17, Σάριτς 15, Σιμόν 9 (1), Σμιθ 13 (2), Μπογκντάνοβιτς 4, Γκίντιτς, Μάβρα, Ράμλιακ 2, Ζούμπατς 8

ΕΣΘΟΝΙΑ (Γιούκα Τοϊγιάλα): Γιοεσάρ, Κίτσινγκ, Κουλαμάε, Ραϊέστε, Τας, Ντόρμπεκ, Ντρελ, Κότσαρ, Κρίσα, Νούργκερ, Σοκ, Βένε

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA