Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον τελευταίο αγώνα της στο Μιλάνο, στην πρώτη φάση του Eurobasket 2022, δίνει απέναντι στην Εσθονία, η οριστικά πρώτη του Γ' Ομίλου Εθνική Ελλάδας. Οι Ελληνες διεθνείς ξεπέρασαν κατά σειρά τα εμπόδια των Κροατίας, Ιταλίας, Μεγάλης Βρετανίας και Ουκρανίας προσφέροντας υψηλό θέαμα στο Mediolanum Forum και μοναδική αποστολή πλέον επί ιταλικού εδάφους απομένει η νίκη επί της Εσθονίας για να ολοκληρώσουν αήττητοι τη φάση των ομίλων. Ακόμη και με ήττα η Εθνική θα είναι πρώτη του 3ου ομίλου, αλλά αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο μυαλό των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, όπως βέβαια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ακολουθεί το ταξίδι από το Μιλάνο στο Βερολίνο και ο νοκ άουτ αγώνας με την 4η του Δ' Ομίλου, την ερχόμενη Κυριακή (11/9), στην «Mercedes-Benz Arena», για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ως προς το ποια θα είναι η αντίπαλός τους στη φάση των «16» θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Πέμπτη, αφού αναμένεται τα αποτελέσματα των αγώνων Φινλανδία - Ολλανδία και Τσεχία - Ισραήλ για να καθοριστεί η χώρα που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Ελλάδας. 

Δείτε Live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του Εσθονία - Ελλάδα από το Gazzetta

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA