Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναμφισβήτητα στις στιγμές της διοργάνωσης ανήκει η viral αγκαλιά του προπονητή της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Ιταλός προπονητής, που έχει γίνει πιο δημοφιλής στο Eurobasket 2022 για τις... αλέγκρες αντιδράσεις του παρά για τις προπονητικές του ικανότητες, ενθουσιασμένος από τη νίκη - πρόκριση της «σκουάντρα ατζούρα» επί της Σερβίας, μόλις είδε μπροστά του τον Γιάννη πήρε φόρα και... πήδηξε πάνω του, παίρνοντας τον αγκαλιά, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μάλιστα, για την εν λόγω αυθόρμητη αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο ρωτήθηκε στη συνέχεια με τον Ιταλό προπονητή να αποκαλύπτει ότι ήταν το πιο ψηλό άλμα που είχε κάνει στη ζωή του. «Αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μέση του διαδρόμου των αποδυτηρίων. Πήγαινα για να βγω στο γήπεδο και ο Γιάννης ερχόταν προς τα μέσα, προφανώς έκανε ζέσταμα. Ετρεξα και πήδηξα πιο ψηλά απ’ ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας. Εκτός, πάντως, από την αγκαλιά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο συζητήθηκε την Κυριακή και για την κίνησή του να αγκαλιάσει έναν προς έναν τους παίκτες της ομάδας του όταν αποβλήθηκε από τους διαιτητές, με εκείνους να «μεταμορφώνονται» στη συνέχεια και να κατορθώνουν να αποκλείσουν από τη συνέχεια του Eurobasket 2022 την Εθνική Σερβίας, σε ένα αποτέλεσμα έκπληξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA