Μενού
  • Α-
  • Α+

Η διαδρομή του, η ιστορία της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξετυλίγεται μέσα από την 12 λεπτών ταινία «Naija Odyssey». Ο «Greek Freak» παρουσιάζει μέσα από το μικρού μήκους φιλμ τις εικόνες από τη διπλή κουλτούρα Ελλάδας και Νιγηρίας, που τον συντροφεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αφηγείται τα όσα περνούσαν από το μυαλό του ως μικρό παιδί στην Ελλάδα και τις δυσκολίες της πρώτης σεζόν στο Μιλγουόκι.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο - Flagmakers: Παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic για τους μετανάστες στις ΗΠΑ

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Γιάννης, The Greek Freak. Αυτό είναι το όνομα που μου έδωσε ο κόσμος. Όλα όσα είμαι, απλά σε ένα όνομα. Μία χώρα. Αλλά δεν είμαι εγώ. Δεν ειναι όλα όσα είμαι. Ποιος είμαι; Υπήρχαν στιγμές που ούτε εγώ δεν ήξερα. Στην Ελλάδα ήμουν Νιγηριανός. Στην Νιγηρία ήμουν Έλληνας. Ζούσα στην μέση. Ανάμεσα σε δύο χώρες, δύο ταυτότητες. Δεν είχα κάτι να με δένει με το σπίτι. Μου δίδαξαν να βρίσκω δύναμη στις ρίζες μου» τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος στην ταινία που δημιουργήθηκε από το WhatsApp και υπάρχει στο σχετικό κανάλι του Youtube.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το... έριξε στον χορό με παραδοσιακούς χορούς της Νιγηρίας.

https://www.instagram.com/reel/CiwI4pcMyLc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA