Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ευκαιρία να δουν το πώς διαμορφώνονται οι ομάδες του λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν θα έχουν οι φίλοι των «αιωνίων» στο μπάσκετ καθώς οι δύο σημερινές αναμετρήσεις, Παναθηναϊκός - Εφές για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αλλά και το Ολυμπιακός - Χάποελ για το «Νεόφυτος Χανδριώτης» θα μεταδοθούν τηλεοπτικά.

Διαβάστε ακόμη: Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» ο Ματέους Πονίτκα

Συγκεκριμένα, στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος που διοργανώνει και φέτος στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, στις 18:00 θα παίξουν Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στις 21:00 οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την κάτοχο της EuroLeague. Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Στην Κύπρο και στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» θα γίνει πρεμιέρα στις 18:00 με το παιχνίδι Περιστέρι - Ερυθρός Αστέρας ενώ στις 20:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Χολόν από το Ισραήλ. Τόσο το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» όσο και εκείνο της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA