Μενού
  • Α-
  • Α+

Φανταστείτε να μπαίνετε σε έναν χώρο με κέρινα ομοιώματα και ξαφνικά να βλέπετε μπροστά τους τον δυο φορές MVP και πρωταθλητή του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνομιλεί με ένα από αυτά. Πόσο πιθανό είναι κάτι τέτοιο; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, αφού ο Greek Freak ειναι γνωστό τρολ και άρα κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο.

Για την ακρίβεια ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς το έκανε ήδη! Ο 27χρονος φόργουορντ βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει να λάβει μέρος στο ριάλιτι  «Keeping Up with the Kardashians» ζητώντας μάλιστα από την μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, την Κρις Τζένερ να μεσολαβήσει ώστε να μπει στο σόου.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ίσως με βάλεις στο σόου, μπορώ να γίνω ένα από τα παιδιά και να φέρω αξία στο σόου. Μπορεί να είμαι εγώ ο Kanye, ο Travis…. Νιώθω σαν να είμαι μέλος της οικογένειας. Σας παρακολουθώ καθημερινά. Θα ήθελα πολύ να είμαι σόου. Τι νομίζεις kris;», ρωτάει ο Greek Freak την κα Τζένερ περιμένοντας μάταια μια θετική απάντηση από το κέρινο ομοίωμα της Τζένερ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA