Μενού
  • Α-
  • Α+

Το φετινό Eurobasket θα μείνει στην ιστορία και για την αγκαλιά του Τζιανμάρκο Ποτσέκο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έγινε viral ανά τον κόσμο. Ο τεχνικός της Ιταλίας ακούγεται καθαρά στο βίντεο να εκφράζει την αγάπη του στον Greek Freak, ωστόσο κανείς δεν γνώριζε ποια ήταν η απάντηση του Giannis. Μέχρι που την αποκάλυψε ο ίδιος σε event με ακροατήριο το κοινό των «ατζούρι».

Ο Ποτσέκο, λοιπόν, πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Είχα αποβληθεί σε εκείνο το παιχνίδι, έβγαινα κλαίγοντας και είχα δει τον αδερφό του Γιάννη. Οπότε είμαι σίγουρος ότι ήξερε τι βίωνα. Όταν με είδε χαμογέλασε, μπορούσες να δεις ότι ήθελε να μοιραστεί την ευτυχία μου. Και τότε ετοιμάστηκα να πηδήξω, είδα το πρόσωπό του και σκεφτόταν ξεκάθαρα: "Αυτός είναι ηλίθιος"».

https://www.instagram.com/reel/Ci22g7aA2ne/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συνέχισε: «Ευτυχώς ήταν έτοιμος να με πάρει στην αγκαλιά του. Τον φίλησα και είπα "σ' αγαπώ". Δεν μπορείτε να το δείτε, αλλά σαφώς στα ελληνικά μου είπε "άντε γαμ....". Συναντηθήκαμε ξανά την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο. Ζήτησα συγγνώμη, μου είπε ότι έπρεπε να με ευχαριστήσει γιατί είχα αφαιρέσει κάποια από την έντασή του πριν από τον αγώνα της Ελλάδας. Έπαιξε υπέροχα εκείνη την ημέρα, έχασαν δύο μέρες αργότερα... Τουλάχιστον δεν μπορούν να πουν ότι έχασαν επειδή πήδηξα στην αγκαλιά του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA