Μενού
panathinaikos-olympiacos
Γιώργος Παπαγιάννης - Κώστας Σλούκας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η ώρα για την πρώτη μονομαχία των δύο «αιωνίων» έφτασε πολύ νωρίς. Στις 21:00 στη Ρόδο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα συναντηθούν στον τελικό του Super Cup στο μπάσκετ, με έπαθλο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Είναι μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με το πρώτο να είναι στους ημιτελικούς του Σαββάτου, και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών τους στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός, που στερείται των υπηρεσιών του τραυματία Νέιτ Γουόλτερς, δυσκολεύτηκε να νικήσει με 72-67 τον οικοδεσπότη Κολοσσό, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που χάρη στην επιθετική του πολυφωνία επιβλήθηκε εύκολα του Προμηθέα με 96-65. Οι δύο ομάδες θα κάνουν δύο μήνες να συναντηθούν ξανά καθως οι επόμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι στις 3 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ για την Basket League και στις 30 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ για την Euroleague.

Ο μεγάλος τελικός του Super Cup θα κάνει τζάμπολ στις 21:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3. Νωρίτερα, στις 17:00 θα παίξουν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης ο Κολοσσός με τον Προμηθέα, με τηλεοπτική κάλυψη επίσης από την ΕΡΤ3.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA