Μενού
  • Α-
  • Α+

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα απόψε, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, για τον Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας δοκιμάζεται (21:00) στη Βόρεια Ιταλία απέναντι στην Τρέντο για την πρώτη αγωνιστική του νέου EuroCup. Ο Προμηθέας συμμετέχει στον 2ο όμιλο και θέλει μία θέση στην πρώτη οκτάδα ώστε να συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται ακόμη οι Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπουντούτσνοστ, Παρί, Γκραν Κανάρια, Αμβούργο, Σλασκ, Τουρκ Τέλεκομ και Λόντον Λάιονς.

Μισή ώρα αργότερα (στις 21:30) και λίγα χιλιόμετρα νοτιότερα, η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τη Ρέτζιο Εμίλια, στη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League. Οι «κιτρινόμαυροι» στην πρεμιέρα της διοργάωσης είχαν ηττηθεί στην Τουρκία από την Καρσίγιακα και θέλουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση, που θα τους βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Η αναμέτρηση Τρέντο - Προμηθέας στις 21:00 θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime ενώ ο αγώνας Ρέτζιο Εμίλια - ΑΕΚ στις 21:30 θα καλυφθεί από το CosmoteSports 4.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA