Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Μπρούκλιν Νετς αποτελεί ο πάλαι ποτέ σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Στιβ Νας, ο οποίος «πλήρωσε το μάρμαρο» για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ (ρεκόρ 2-5). Η τελευταία νίκη των Νετς επί ημερών Νας ήρθε το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ ο τεχνικός αποχωρεί από την ομάδα λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τους Σικάγο Μπουλς. Μάλιστα, το ESPN μετέδωσε ότι ο Νας απολύθηκε, ενώ το «Athletic» ανέφερε ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ταραχώδης θητεία του Νας ως προπονητής των Νετς ήρθε και επίσημα στο τέλος της.

Οσον αφορά την αποψινή αναμέτρηση με τους Μπουλς, προπονητής των Μπρούκλιν Νετς θα είναι ο Ζακ Βον, ενώ οι Νετς φέρονται να εξετάζουν τον τιμωρημένο προπονητή των Μπόστον Σέλτικς, Ιμε Ουντόκα, και τον πρώην προπονητή της Γιούτα Τζαζ, Κουίν Σνάιντερ. Το ESPN, πάντως, υπογράμμισε ότι οι Σέλτικς σκοπεύουν να αποδεσμεύσουν τον Ουντόκα, ο οποίος βρίσκεται σε αναστολή μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε στον οργανισμό της Βοστώνης.

Οι Νετς είδαν το ρεκόρ τους στο 94-67 με τον Στιβ Νας ως προπονητή σε λίγο περισσότερες από δύο σεζόν, με τις προσδοκίες όμως να ήταν πολύ μεγαλύτερες. Το Μπρούκλιν κέρδισε μόνο μία σειρά πλέι οφ με τον Νας ως επικεφαλής προπονητή, πριν χάσει από τους μετέπειτα πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Την επόμενη χρονιά, οι Νετς μπήκαν στη σεζόν 2021-2022 ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν κέρδισαν ούτε ένα παιχνίδι πλέι οφ πριν αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο από τους Μπόστον Σέλτικς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA