Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ημέρα μετά τη βαριά ήττα στο Ηράκλειο από τη Λετονία, η Εθνική ομάδα μπάσκετ άρχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας στο Βέλγιο που έχει χαρακτήρα τελικού για την προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντομπάσκετ 2023. Στους διεθνείς προστέθηκαν και οι παίκτες των «αιωνίων» Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωριδης, Παναγιώτης Καλαϊτζακης, αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης του Περιστερίου.

Διαβάστε ακόμη: Θοδωρής Ζαγοράκης: Ερώτηση στην Κομισιόν για Παγκόσμιο Κύπελο Μπάσκετ και τη Euroleague

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Γιώργο Παπαγιάννη με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας να αναφέρει πως «είχε επίσης κληθεί αλλά δεν του δόθηκε άδεια από την ομάδα του να δώσει το «παρών». Η επικοινωνία θα συνεχιστεί με την προσδοκία ο παίκτης να συμμετάσχει στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Βέλγιο».

Μετά το τέλος της προπόνησης αποχώρησαν από την ομάδα οι Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Μουράτος και Όμηρος Νετζηπογλου. Η Εθνική θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ και το πρωί της Κυριακής (13/11) και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ταξίδι που είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA