Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη νίκη που θα του δώσει βαθμολογική «ανάσα» και θα τον απομακρύνει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αναζητά απόψε (23/11, 21:00, Novasports Prime) ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 2-6 και βρίσκονται στην 18η θέση, ενώ οι Ιταλοί, στην επιστροφή τους στη διοργάνωση, με ρεκόρ 4-4 είναι στην 9η θέση.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, σχολίασε την αποψινή αναμέτρηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυο αγώνες εδώ και το πρώτο ματς είναι κόντρα στη Βίρτους, η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία, πολλούς καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στα δυο τελευταία τους ματς έπαιξαν καλά κόντρα σε Αρμάνι και Βαλένθια. Μια από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες. Θα πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι αμυντικά και να παίξουμε καλά και με ενέργεια και τα 40 λεπτά. Στην επίθεση θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα του Παναθηναϊκού τόνισε: «Στα δυο τελευταία παιχνίδια συμφωνώ πως είχαμε διαφορετική εικόνα. Με τη Μπασκόνια είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως, ένα από τα καλύτερα φετινά ματς. Με τη Φενέρμπαχτσε η άμυνά μας ήταν τραγική. Μπορούμε να αναλύσουμε και τα δυο ματς, όμως θα πρέπει να δούμε πως αντιδράσαμε μετά από αυτό το ματς και θέλουμε να αντιδράσουμε και στον αγώνα με τη Βίρτους και να παίξουμε διαφορετικά. Μετά από αυτό το ματς θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό το θέμα».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν το πρόβλημα είναι η διάρκεια σημείωσε: «Σίγουρα στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε είχαμε μια κακή νύχτα στην άμυνα. Το έχουμε ξαναπεί. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Να μην ξαναπαίξουμε έτσι».

Τέλος, αναφορικά με τους τραυματίες της ομάδας είπε: «Αυτή τη στιγμή, ο Γκριγκόνις δεν παίζει στο συγκεκριμένο ματς. Όσον αφορά στον Παναγιώτη, θα δούμε. Σήμερα δε θα προπονηθεί και η απόφαση θα ληφθεί την ημέρα του αγώνα».

Ευρωλίγκα - Η κατάταξη

1. Φενέρμπαχτσε 8-1

2. Ολυμπιακός 6-3

3. Ρεάλ Μαδρίτης 6-3

4. Μπαρτσελόνα 6-3

5. Μονακό 6-3

6. Ζαλγκίρις 5-3

7. Μακάμπι 5-4

8. Μπασκόνια 4-4

-------------------

9. Βίρτους Μπολόνια 4-4

10. Αναντολού Εφές 4-5

11. Παρτίζαν 4-5

12. Βαλένθια 4-5

13. Βιλερμπάν 3-5

14. Αλμπα 3-6

15. Μιλάνο 3-6

16. Ερ. Αστέρας 3-6

17. Μπάγερν 2-6

18. Παναθηναϊκός 2-6

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA