Μενού
  • Α-
  • Α+

Ντέρμπι κορυφής και... πλεονεκτήματος έδρας στην Basket League με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να κλείνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής. Οι αήττητοι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ (5/12, 19:15) τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει ήδη μία νίκη. Ο Ολυμπιακός με νίκη θα απομακρυνθεί με δύο βαθμούς από τον «αιώνιο» αντίπαλό του και θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα εν όψει των πλέι οφ, στην αντίθετη περίπτωση με διπλό των «πρασίνων» στον Πειραιά, θα παραμείνουν στο «κόλπο» της πρώτης θέσης.

Διαβάστε ακόμη: Στους 8 του Μουντιάλ για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Αγγλία - Νίκη με 3-0 επί της Σενεγάλης

Φέτος, ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 3/3 στο ΣΕΦ έχοντας επιβληθεί κατά σειρά του Περιστερίου, του Λαυρίου και του με διαφορές από 22 μέχρι 37 πόντων. Σε αυτά τα ματς δεν έμεινε κάτω από τους 98 πόντους στην επίθεση και δεν δέχτηκε περισσότερους από 79. Με αυτό το 3/3 το συνολικό εντός έδρας σερί στο πρωτάθλημα έφτασε για τον Ολυμπιακό τις 14 νίκες. Το σερί των πέντε νικών του στο πρωτάθλημα, ήρθε για τον Παναθηναϊκό με διαφορές 10-24 πόντων, έχοντας 86+ πόντους στις τέσσερις από αυτές και χωρίς να δεχτεί περισσότερους από 70 επίσης στις τέσσερις από αυτές τις επιτυχίες.

Η αναμέτρηση θα κάνει τζάμπολ στις 19:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 και διαδικτυακά μέσα από το web TV της ΕΡΤ, το Ertflix.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA