Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους; Ζούμε σε μία εποχή που γιορτάζει τη διαφορετικότητα και σέβεται τη μοναδικότητα. Σε μια εποχή που ο καθένας μας έχει την ελευθερία να επιλέγει να είναι όχι μόνο ένα πράγμα, αλλά και πολλά περισσότερα. Όλες οι διαφορετικές πτυχές του εαυτού μας συνθέτουν τελικά αυτό που πραγματικά είμαστε και οι αντιφάσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. #Beeverything&more

Αυτό ακριβώς υποστηρίζει και η καμπάνια &more powered by glo™. Σε έναν #Break Binary κόσμο δεν χρειάζεται να εγκαταλείψεις καμία από τις επιθυμίες σου. Γιατί αν αλλάξεις το «ή» με το «&» η ζωή γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Το reader.gr εμπνεύστηκε από τη συγκεκριμένη καμπάνια και δημιούργησε το Discover Υour True Colors, ένα τεστ που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας και θα σας αποδείξει ότι η ζωή είναι τελικά πολύ πιο όμορφη όταν δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. 

Kάντε το τεστ, ταξιδέψτε στον κόσμο της περιπέτειας και των διαφορετικών επιλογών για να βρείτε όλα εκείνα τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν τη δική σας μοναδικότητα.

Κάνε το quiz

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA