Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφιάλτη βίωσαν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στο Λουτράκι, καθώς μια φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του συγκροτήματος τους έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο κι ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου 7 στο Λουτράκι. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου. Η Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο κατάφερε να απεγκλωβίσει με επιτυχία 12 άτομα, ενώ 7 εξ αυτών διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με αναπνευστικά προβλήματα. Η επιχείρηση διάσωσης κράτησε πάνω από δύο ώρες και οι στιγμές αγωνίας ήταν αμέτρητες για τους περίοικους και τους κατοίκους της πολυκατοικίας που έβλεπαν τους Πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες και το χρόνο.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλα τα διαμερίσματα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν άμεσα όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με 14 άντρες και δύο καλαθοφόρα οχήματα του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων όπου έβγαλαν τους ενοίκους από τα μπαλκόνια.

Διακομίσθηκαν στο κέντρο υγείας Λουτρακίου με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα, οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους.

https://www.youtube.com/watch?v=DN9b0Gic_XM
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA