Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες για δύο αγνοούμενους στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με το Creta24.gr, αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η βάρκα που είχε νοικιάσει το ζευγάρι εντοπίστηκε αναποδογυρισμένη, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με το Creta24, το λιμενικό ειδοποιήθηκε από άτομο που είδε τη βάρκα μέσα στη θαλασσοταραχή – όχι αναποδογυρισμένη. Άμεσα η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της βάρκας για το περιστατικό, ζητώντας το στίγμα της, καθώς διαθέτει GPS.

Το Creta24 επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος δήλωσε πως ζευγάρι νοίκιασε τη βάρκα λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου και έπρεπε να την επιστρέψει στις 4:30 το απόγευμα, ενώ επιβεβαίωσε πως το λιμενικό επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε το στίγμα της βάρκας, το οποίο έχει χαθεί.Οι δύο αγνοούμενοι είναι ένας 46χρονος από την περιοχή της Μεσαράς, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία και μία 39χρονη Γερμανίδα φίλη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA