Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από τρία βράδια, η Ελευθερία Σπυράκη και ο Κώστας Αλατζάς, αμφότεροι ρεπόρτερ του Open TV στο πύρινο μέτωπο των Θρακομακεδόνων δέχτηκαν τραμπούκικη επίθεση από πλήθος αγνώστων που δεν δίστασαν να τους γρονθοκοπήσουν, ενώ έσπασαν το αυτοκίνητο του τηλεοπτικού συνεργείου κι έκλεψαν και το τσαντάκι ενός εκ των εικονοληπτών.

Η Ελευθερία Σπυράκη, συνεχίζει να μεταδίδει για το ανοιχτό κανάλι από τα μέτωπα της φωτιάς κι αυτή τη φορά δέχτηκε επίθεση από μία γυναίκα στο μέτωπο της Εύβοιας και συγκεκριμένα στα Ελληνικά της Εύβοιας. Η δημοσιογράφος προπηλακίστηκε από κάτοικο της περιοχής, η οποία με φτυάρι στο χέρι την έσπρωξε για να την απομακρύνει από το σημείο που στεκόταν διότι όπως είπε στο σημείο ήταν το σπίτι της.

Συγκεκριμένα την ώρα που ξεκίνησε να μεταδίδει τι συμβαίνει στο σημείο με το μέτωπο της φωτιάς, κάτοικος την έδιωξε φωνάζοντάς της ότι βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο. Αμέσως, ο παρουσιαστής του δελτίου του Open, Γιάννης Παπαδόπουλος διέκοψε τη σύνδεση, μέχρι η ρεπόρτερ να βρεθεί σε άλλο σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA