Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερη πρόσβαση στους κλειστούς χώρους των γυμναστηρίων θα συνεχίσουν να έχουν και μετά από την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τη Δημόσια Υγεία, τόσο οι πλήρως εμβολιασμένοι όσοι και εκείνοι που έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες. Οι ανεμβολίαστοι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα γυμναστήρια θα πρέπει να έχουν  πραγματοποιήσει  εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν

Διαβάστε ακόμη: Νέα μέτρα: Παντού μάσκα, εκτός κλειστών χώρων οι ανεμβολίαστοι από 13 Σεπτέμβρη

Ο έλεγχος της βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης, ή αρνητικού τεστ όπως και ο έλεγχος  ταυτοπροσωπίας στην είσοδο της επιχείρησης θα γίνεται με την εφαρμογή  covid free app. Παράλληλα οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν το γυμναστήριό τους ως αμιγή χώρο για εμβολιασμένους.

Μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα

Την ίδια στιγμή, στα γήπεδα, είτε ανοικτά είτε κλειστά, δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες τους έξι τελευταίους μήνες. Κι εκεί ο έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται στην είσοδο της επιχείρησης με την  εφαρμογή covid free app.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA